Ohita
Ilman tyynynsuojaa käytettävissä tyynyissä harmaa kangaspäällinen on käytännöllisempi ja näyttää pidempään siistimmältä kuin perinteinen valkoinen kangas.
Ilman tyynynsuojaa käytettävissä tyynyissä harmaa kangaspäällinen on käytännöllisempi ja näyttää pidempään siistimmältä kuin perinteinen valkoinen kangas.

Uutinen -

Ergonomiset Wellpur-tyynyt ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa

JYSKin ergonominen Wellpur-sarja on saanut merkittäviä muutoksia uusilla tuotteilla sekä päivitetyllä designilla tarjoten asiakkaille entistä enemmän vaihtoehtoja sekä paremman nukkumismukavuuden. 

Yksinomaan JYSKissä myytävät Wellpur-tuotteet lanseerattiin vuonna 2003. Muotoillut memory-vaahtomuovitäytteiset tyynyt tuovat lisää mukavuutta nukkumiseen, sillä ne muotoutuvat kehon lämpötilan ja muodon mukaan ja vähentävät siten lihasten ja nivelien painetta.

Tuotesarjaa on kehitetty kasvavan suosion myötä, ja nyt koko kokoelma saa merkittäviä muutoksia uusien tuotteiden ja päivitetyn designin myötä.

”Vain muutamassa vuodessa Wellpur on kehittynyt merkittäväksi osaksi tyynyvalikoimaamme. Ergonomiset tyynyt vastaavat mukavuutta ja hyvinvointia hakevien asiakkaiden kasvavaan tarpeeseen”, kertoo JYSK Nordicin peittojen ja tyynyjen tuotepäällikkö Berit Stokholm Christiansen.

Wellpur-sarjaa on laajennettu uusilla tyynyillä, joten asiakkaille on entistä enemmän vaihtoehtoja tarjolla. Samoin uusittujen pakkauksien avulla asiakkaat voivat helpommin valita oikeat tyynyt tarpeidensa mukaan.

Sekä Wellpur-patjat että -tyynyt on sertifioitu OEKO-TEX ® Standard 100: lla, joka on maailman johtava tekstiilien sertifiointi.

WEllpur-tyynyjen tuotetiedot löydät täältä.

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi