Ohita
JYSK esittelee syksyn trendit

Uutinen -

JYSK esittelee syksyn trendit

JYSKin syksyn trendit tarjoavat huomiotaherättäviä väriyhdistelmiä, symboliikkaa ja pelkistettyä designia.

- Uskon uutuuksiemme yllättävän asiakkaamme positiivisesti ja houkuttelevan myös uusia asiakkaita JYSKiin, kertoo Range & Design Manager Rikke Blæsild.

Vaikka JYSK tuo markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita ympäri vuoden, tarjoaa alkusyksy 2019 hieman tavallista enemmän uutta.

Suuressa osassa JYSKin tuoteryhmiä - kuten vuodevaatteet, huonekalut, kodintekstiilit, sisustustuotteet, keittiötarvikkeet ja kylpyhuone - on paljon uutuuksia.

Range & Design Manager Rikke Blæsild on innostunut näkemään, kuinka asiakkaat ottavat uutuudet vastaan.

- Meitä ei välttämättä mielletä ensimmäiseksi uutuksien tuojaksi, mutta haluamme muuttaa tätä näkemystä. Olemme viimeisen kahden vuoden ajan, jonka olen ollut JYSKIssä, työskennellyt määrätietoisesti yhdessä lahjakkaiden ostajien kanssa tuodaksemme entistä erottuvimpia tuotteita valikoimaamme, hän sanoo.

Harkittu valikoima

Rikke Blæsildin mukaan JYSKin trendien kehityksen taustalla on järjestelmällinen työ. Kaikki tuotekategoriat käydään läpi kolme kertaa vuodessa, jotta trendit kulkevat punaisen langan tavoin koko valikoiman läpi.

- Teemme paljon työtä saadaksemme koko tuotevalikoimamme yhtenäiseksi, jotta asiakkaidemme on helpompaa yhdistää tuotteita eri tavoin. Kokonaisuuden pitää näyttää hyvältä, jos yhdistää vaikka tyynyn, huovan, huonekalun ja koriste-esineen, toteaa Rikke Blæsild.

Viikolla 33 JYSK "New Arrivals"- kampanjan myötä uutuudet saavat erityishuomion niin myymälöissä, verkkokaupassa JYSK.fi kuin myös sosiaalisen median kanavissa.


Tältä näyttävät syksyn trendit

REFLEXION


REFLEXION-trendi tuo henkisyyden koteihimme. Se saa meidät etsimään tietoa ja inspiraatiota maan ulkopuolisista elementeistä, kuten astrologiasta, kuun vaiheista ja koko aurinkokunnasta.

Maanläheiset tekstuurit inspiroivat materiaaleja, jotka ovat ulkoasultaan pelkistettyjä ja epätasaisesti viimeisteltyjä. Kiven käyttö koristeellisena yksityiskohtana antaa tuotteille primitiivisen ja käsittelemättömän ulkoasun.

Sekä kylmät että lämpimät värit ovat sävyiltään neutraaleja. Maanläheiset sävyt ovat keskiössä, sillä pölyinen savi, terrakotta ja hiekka antavat trendille sen päävivahteet.

THE NEXT WAVE


THE NEXT WAVE -trendin keskeinen teema on tarve uusiin alkuihin. Se tutkii uusia paikkoja, joissa ei näy ihmiskäden jälkeä

Käsintehtyihin ja pelkistettyihin designeihin keskittyvässä trendissä yhdistyvät rustiikki rakenne ja teollinen kosketus.

Väreissä valtameri tarjoaa sinisten ja vihreiden värien runsauden. Sävyt vedenpinnan alla ja vedessä antavat trendille sen luonnollisen vaikutelman.

MEMPHIS


MEMPHIS-trendi herättää huomion näyttävillä ja värikkäillä designeillaan. Trendin leikkisyys toimii kontrastina minimalismin suorille linjoille. MEMPHIS-trendi on saanut vivahteita art decosta, 1930-luvun avantgardesta ja saksalaisesta Bauhaus-tyylistä.

Sileät pinnat ja materiaalit koristellaan uudella ja eloisalla tavalla. Erilaisia muotoja - kuten ympyröitä, puoliympyröitä ja suorakulmioita – yhdistetään niin koriste-esineissä, huonekaluissa ja sisustustekstiileissäkin.

MEMPHIS-trendin tunnusmerkki on väriblokit. Yllättävät paletti- ja sävy sävyyn -yhdistelmät tuovat eloa tähän voimakkaaseen trendiin.

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi