Ohita

Uutinen -

JYSK laajentaa luomupuuvillatuotteiden mallistoaan

Viime vuonna, JYSK esitteli Scandinavian Sense –malliston, mikä koostuu luomupuuvillatekstiileistä kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Nyt mallisto kasvaa uusilla tuotteilla ja on saatavilla 20 maassa.

“Uskomme, etenkin kun asiakasmäärämme on kasvanut, että kestävyys tuotteissa on tärkeää. Siksi haluamme tarjota myös luonnonmukaista puuvillaa valikoimassamme. Olemme saaneet positiivista palautetta Scandinavian Sense mallistostamme ja siksi useat tuotteista jatkavat osana mallistoa. Olemme päättäneet lisätä uuden kuosin pussilakanasetteihin, joka sopii yhteen muiden malliston tuotteiden kanssa. Meillä on vahva usko tuotteisiin,” sanoo Søren Nissen, joka on Purhasing Director JYSKissä.

Uusilla vuodevaatteilla on  raikas, skandinaavinen ilme, kuten myös muilla malliston tuotteilla.  Kuoseissa nähdään esimerkiksi yksinkertaisia raitoja valkoisella taustalla.

Tähän mennessä mallisto on ollut saatavilla kahdeksassa Euroopan maassa. Pian mallisto on saatavilla kaikissa JYSK Nordicin 20 maassa.

“Scandinavian Sense –mallisto on tärkeä askel lisätäksemme vastuullisesti valmistettujen tuotteiden määrää JYSKissä. Minulle on luonnollista, että tarjoamme sitä kaikille asiakkaillemme,” Søren Nissen jatkaa.

Scandinavian Sense

Kaikki malliston tuotteet on valmistettu 100% GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. GOTS tulee sanoista Global Organic Textile Standard, ja se on maailman johtava puuvillan ja muiden materiaalien luonnonmukaista tuotantoa kuvaava standardi. Tuotteet ovat saaneet myös Turvallinen tekstiili (OEKO-TEX® Standard 100) -tunnuksen.

Mallistoon sisältyy kolme erilaista pussilakanasettiä, kaksi erilaista pyyhesarjaa sekä kylpyhuoneenmatto. Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa mallistoon kuuluu lisäksi peitto ja tyyny, joiden päälliset ovat GOTS-sertifioidusta luonnonmukaisesta puuvillasta valmistettuja.

Kaikkien tuotteiden pakkaukset on valmistettu myös kestävistä materiaaleista: paperiset tuote-etiketit on valmistettu FSCTM-sertifioidusta puusta ja tekstiiliset pussit valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Scandinavian Sense -mallisto on saatavilla myymälöissä sekä verkkokaupassamme heinäkuussa 2019. 

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi