Ohita
JYSK Palokka esittelee laajennetun huonekaluvalikoiman

Uutinen -

JYSK Palokka esittelee laajennetun huonekaluvalikoiman

JYSK Palokan myymälä on saanut uuden ilmeen marraskuussa tehdyn remontin myötä. Myymälän huonekaluvalikoima on laajempi kuin koskaan.

Sammontien koko myymälä on remontoitu ja myymälän yleisilme on aiempaa huomattavasti vaaleampi. Selkeämmän pohjaratkaisun ja uusien myymäläkalusteiden ansiosta kauden uutuudet ja tuotteet saadaan esille aiempaa inspiroivammalla tavalla. 

Myymälässä on aiempaa huomattavasti laajempi huonekalualue, jonka ansiosta asiakkaille on enemmän huonekaluja esillä kuin muissa Suomen JYSK-myymälöissä. Esillä on liki 100 vain verkkokaupan valikoiman tuotetta. Näin asiakkaiden on mahdollista päästä kokeilemaan verkkokaupan tuotteita ennen ostopäätöstään.

"Palokan myymälän laajennettu huonekaluvalikoima on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Sen myötä tarjoamme Jyväskylän alueen asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja kodin sisustamiseen. Valikoimassa on runsaasti uutuustuotteita mm. olohuoneeseen, ruokailutilaan tai vaikkapa säilytysratkaisuihin", kertoo Retail Manager Leena Pakarinen.

Myymälä juhlii avajaisia Black Weekend-kampanjan aikana to 22.11. alkaen. 

FAKTAT

  • JYSK Palokassa esillä Suomen ensimmäinen XL-valikoima huonekaluissa. Myymälässä on esillä lähes 100 vain verkkokaupan valikoimassa olevaa huonekalua
  • XL-konseptin myymälöitä on Palokan lisäksi kolme: yksi Norjassa, yksi Puolassa ja yksi Romaniassa
  • JYSKin suunnitelmissa on avata tilikauden 18/19 aikana 20 XL-myymälää 

Lisätietoja: Retail Manager Leena Pakarinen, lpa@jysk.com

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi