Ohita
JYSK Suomen 80.s myymälä avattu Kauppakeskus Arabiaan

Uutinen -

JYSK Suomen 80.s myymälä avattu Kauppakeskus Arabiaan

JYSK on avannut 29.11 uuden myymälän Helsinkiin, Kauppakeskus Arabian toiseen kerrokseen.Tämän myötä JYSK vahvistaa pääkaupunkiseudun myymäläverkostoaan entisestään. Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Forumin citymyymälän lisäksi JYSK-myymälöitä on Kauppakeskus Redissä, Ruoholahdessa sekä Itä-Helsingissä Vuosaaressa, Kauppakeskus Itiksessä sekä Lanternassa.

Viime viikolla tilikautensa 2017/2018 tuloksen julkistaneen JYSKin tulos oli yrityksen paras niin konsernitasolla kuin Suomessakin. 

"Ennätysmäisten kasvuvuosien ansiosta meillä on mahdollisuus kehittää JYSK Suomea aivan uudella tasolla. Investoimme mittavasti myymäläuudistuksiin, asiakaspalvelun kehittämiseen ja henkilöstön sitouttamiseen. Lisäksi olemme panostaneet voimakkaasti valikoiman kehitykseen, laatuun ja brändimielikuvan parantamiseen. Viime tilikauden aikana avasimme viisi uutta myymälää ja suunnitelmissa on avata kuluvan tilikauden aikana useita uusia myymälöitä", JYSKin Country Manager Ville Velin tiivistää.

Arabian kauppakeskuksen JYSK-myymälä on kooltaan 1000m2. Uutta konseptia edustavan myymälän yleisilme on moderni, valoisa ja vaalea. Myymälän pohjaratkaisussa on kiinnitetty erityistä huomiota patjastudion ja nukkumisen tuotteiden esittelyyn. Näin patjojen ja sänkyjen kokeilemisen voi tehdä rauhallisessa ympäristössä myymälän perällä. Selkeän pohjaratkaisun ansiosta kodin sisustustuotteet,huonekalut sekä kauden uutuudet on saatu hyvin esille.

Lue lisää JYSK Suomen tuloksesta täältä

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi