Ohita
Painopeitot JYSKin peittovalikoimaan

Uutinen -

Painopeitot JYSKin peittovalikoimaan

JYSK laajentaa tuotevalikoimaansa tuomalla ruotsalaisen CURA of Sweden-tuotemerkin painopeitot verkkokaupan valikoimaansa

Cura-painopeitto on tuote, joka sopii useille; ei vain niille, jotka kärsivät huonosta unenlaadusta. Sen paino, paine ja ympäröivä vaikutus antavat keholle paljon positiivisia tunteita, jotka auttavat parantamaan unen laatua. Se on kuin lämmin ja pehmeä syleily.

CURA Pearl-painopeitoissa on ommellut pussit, jotka sisältävät pieniä helmiä. Mikrohelmitäytteen ansiosta peitto asettuu miellyttävästi kehon ympärille. Peitto tuo keholle miellyttävän, tasaisen painon, joka puolestaan vapauttaa kehon omia hormoneja, joilla on rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Nukahtaminen saattaa helpottua ja painopeiton avulla voi parantaa unenlaatua.

JYSK valikoimassa on saatavilla kuusi eripainoista painopeittoa. Sopivan painopeiton paino on 10-15% kehon painosta. Jos esimerkiksi paino on 80kg, valitaan peitto, jonka paino on 8-10kg. Tämä on kuitenkin vain suositus, sillä parhaalta tuntuva peiton paino on yksilöllistä.

Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille, sillä on tärkeää, että lapsi voi itse tarvittaessa ottaa peiton päältään.

Hyvinvoinnin lisääminen

JYSK on jo aiemmin huomioinut kasvavan kiinnostuksen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden kysynnässä. Keväällä päivitettiin ja laajennettiin kehon lämpötilan ja muodon mukaan mukautuvien Wellpur-tuotteiden valikoimaa vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden kysyntää ja tarpeita.

- Terveys on tärkeä asia ja asiakkaamme haluavat huolehtia itsestään parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme tyytyväisiä voidessamme laajentaa entisestään valikoimaamme ja siten tarjota asiakkaillemme lisää eri vaihtoehtoja nukkumisen tuotteisiin, kertoo JYSKin peittojen ja tyynyjen tuotepäällikkö Berit Stokholm Christiansen.

 CURA Pearl -painopeittojen valikoiman löydät täältä.

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi