Ohita
Ennätyksellinen avaus Vantaalla

Tiedote -

Ennätyksellinen avaus Vantaalla

Vantaan Tammistossa Helatorstaina avatun JYSK-myymälän avajaispäivä oli todellinen menestys. Uuteen osoitteeseen muuttaneessa Tammiston myymälässä vieraili ennätysmäärä asiakkaita.

Varhain Helatorstaina uusitun JYSK-myymälän edessä Tammistossa jonotettiin. Sadalle ensimmäiselle asiakkaalle varatut ilmaistyynyt oli jaettu alle minuutissa, ja myymälä täyttyi hetkessä avajaistarjouksien vuoksi saapuneista asiakkaista. Uusittu ja suurempi myymälä sai runsaasti positiivista palautetta.

-Vaikka myymälämme oli hetkittäin todella täynnä ja kassalle jonoa, asiakkailtamme saama palaute oli todella positiivista. Myymälä koettiin selkeämpänä ja houkuttelevampana – tuotteet tulevat aiempaa paremmin esille, kertoo ylpeä myymäläpäällikkö Miki Lindblom.

Lähestyvä kesä ja Helatorstain vapaapäivä sai runsaasti asiakkaita liikkeelle. Useilla avajaisiin saapuneella asiakkaalla oli vielä hankintoja tehtävänä viikonlopun koulujen päättäjäisjuhliin. Puutarhakatokset, pinottavat tuolit pehmusteineen ja oleskeluryhmät olivatkin ostetuimpien tuotteiden joukossa. Joka toisella asiakkaalla oli kärryissään tyynyjä ja peittoja; nukkumisen tuotteet ovat edelleen yksi JYSKin tunnetuimmista tuoteryhmistä.

-Avajaiset jatkuvat meillä täysillä koko viikonlopun, ja olemme varautuneet tavallista suurempiin asiakasmääriin niin henkilökunnan miehityksen kuin tavaramäärienkin osalta. Haluamme henkilökunnan kanssa toivottaa kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleiksi juhlimaan kanssamme, iloitsee tyytyväinen myymäläpäällikkö Miki Lindblom.


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 52 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi