Ohita
Jacob Brunsborg on Lars Larsen Groupin uusi puheenjohtaja

Tiedote -

Jacob Brunsborg on Lars Larsen Groupin uusi puheenjohtaja

Yli 40 vuoden JYSKin ja Lars Larsen Groupin johtamisen jälkeen, Lars Larsen on päättänyt siirtyä taka-alalle välittömästi.

Uusi hallituksen puheenjohtaja on Lars Larsenin poika, Jacob Brunsborg.

“Olen erittäin iloinen ja ylpeä siitä, että Jacob on päättänyt ottaa puheenjohtajan aseman vastaan. Tämä varmistaa sen, että JYSK ja Lars Larsen Group tulee jatkamaan perheyrityksenä vahvoihin arvoihin pohjautuen”, sanoo Lars Larsen ja jatkaa:

“Jacob on ollut osa yritystä jo vuosia, ja hänellä on ollut keskeinen rooli monien Lars Larsen Groupin yhtiöiden hallituksessa. Hän on epäilemättä oikea henkilö johtamaan yhtiötä, jonka olen perustanut.”

Lars Larsen tiedostaa, että puheenjohtajan vaihto tapahtuu odotettua aiemmin, mikä on seurausta Lars Larsenilla äskettäin diagnosoidusta levinneestä maksasyövästä.

“Valitettavasti tämä on hyvin vakava diagnoosi, ja siksi olen päättänyt viettää aikaa perheeni kanssa. Minulle merkitsee kuitenkin paljon tieto siitä, että yrityksen johto tulevaisuutta ajatellen on järjestyksessä”, kertoo Lars Larsen.

Vahvat johtoryhmät

47-vuotias Jacob Brunsborg ilmaisee ensin surunsa uuden tehtävänsä olosuhteista, mutta hän myös kertoo odottavansa innolla työskentelyä yrityksen kanssa tulevaisuudessa. “Isäni on rakentanut jotain ainutlaatuista ja häntä on mahdotonta korvata. Minä ja muu perheemme aiomme kuitenkin tehdä parhaamme kehittääksemme hänen vaikuttavaa elämäntyötään”, sanoo Jacob Brunsborg.

Hän korostaa, että jokaiselle Lars Larsen Groupin yrityksille on ominaista vahva ja riippumaton johtoryhmä, mikä tarkoittaa, että hän voi tällä hetkellä keskittyä ennen kaikkea perheeseensä.

“Juuri nyt keskityn perheeni tukemiseen tänä vaikeana aikana, ja siksi en kommentoi yrityksen tulevia suunnitelmia juuri nyt,” sanoo Jacob Brunsborg.

Yhteyshenkilö:

Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director: (+45) 52 19 97 53

Aiheet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 52 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi