Ohita

Tiedote -

JYSK avaa neljännen myymälän Espooseen

JYSK jatkaa myymäläverkostonsa kasvattamista ja avaa ketjun Suomen 82. myymälän Espooseen torstaina 7.3.2019. Laajalahden Retail park Bredikseen avattava myymälä on ketjun neljäs myymälä Espoossa.

- Espoon neljäs myymälä täydentää entisestään myymäläverkostoamme pääkaupunkiseudulla. Bredis Laajalahden alue kehittyy koko ajan ja useiden vähittäisketjujen keskittymä (mm. LIDL, Tokmanni ja Power) houkuttelee erityisesti autoilevia asiakkaita Turunväylän varteen, kertoo aluepäälliikkö Janne Nieminen.

- Laajalahden myymälä edustaa uusinta myymäläkonseptia, jossa erityistä huomiota on annettu ostamisen helppoudelle ja inspiraatiolle. Tuomme kodin sisustamisen ja nukkumisen tuotteiden lisäksi myös sesongin parveke-ja pihakalusteet esille avajaisviikonloppuna, kertoo aluepäällikkö Janne Nieminen.

JYSK Laajalahden uutena myymäläpäällikkönä aloittaa Linda Ahonen. Linda on aiemmin ollut mukana avaamassa Maarianhaminan JYSK-myymälää sekä työskennellyt Nummelan JYSKissä myymäläpäällikkönä.

- Olen äärettömän innoissani, kun saan luotsata täysin uutta myymälää. Odotan, että tästä tulee Espoon kovin myymälä. Siirryn Espooseen Maarianhaminasta, jossa olin avaamassa uutta myymälää ja kouluttamassa henkilökuntaa 8 kuukautta. JYSK-uraa on takana toukokuussa 9 vuotta, eli minua voisi tituleerata jo jonkinlaiseksi JYSK-konkariksi. Päällimmäinen fiilis on innokkuus ja iloisuus, kertoo Laajalahden uusi myymäläpäällikkö Linda Ahonen. 

Lisätietoja: aluepäällikkö Janne Nieminen, jnie@jysk.com

Aiheet

Alueet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi