Ohita
JYSK laajentaa Pieksämäelle

Tiedote -

JYSK laajentaa Pieksämäelle

JYSK jatkaa myymäläverkostonsa kasvattamista ja avaa ketjun Suomen 83. myymälän Pieksämäelle torstaina 7.3.2019.

JYSK Pieksämäen uutena myymäläpäällikkönä aloittaa Kati Teittinen. Aiemmin KappAhlin myymäläpäällikkönä ja kahvilayrittäjänä toiminut Kati on innoissaan uudesta työstään. Hänen lisäkseen Pieksämäen myymälässä tulee työskentelemään viisi iloista ja asiakaspalveluhenkistä myyjää.

-Myymälän valmistuminen on ollut hieno kokemus. Saamme tänne Pieksämäelle uusinta myymäläkonseptia edustavan myymälän, jossa erityistä huomiota on annettu ostamisen helppoudelle ja inspiraatiolle. Kevään sisustusuutuudet ja -vinkit tulevat todella houkuttelevasti esille. Avajaisviikon jälkeen saammekin sitten jo piha- ja puutarhauutuudet myymälään, iloitsee myymäläpäällikkö Kati Teittinen.

Myös aluepäällikkö Riitta Laasonen on tyytyväinen viikon päästä avattavaan myymälään.

-JYSK on erittäin tunnettu nukkumisen tuotteistaan: patjoista, tyynyistä ja peitoista vuodetekstiilejä unohtamatta. Vuosikymmenien kokemus näistä tuotteista on kehittänyt valikoimastamme kattavan, ja asiantuntevien myyjiemme avulla pyrimme löytämään asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotteet ja siten parantamaan heidän unen laatuaan. Olemmekin valinneet Pieksämäen myymälän avajaisiin huipputarjouksia erityisesti nukkumiseen, kertoo aluepäällikkö Riitta Laasonen.

Lisätietoja: aluepäällikkö Riitta Laasonen, rlaa@jysk.com


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi