Ohita
JYSK uusi konsepti
JYSK uusi konsepti

Tiedote -

JYSK Porttipuisto avaa uusissa tiloissa

JYSK Porttipuiston myymälä on saanut muuton yhteydessä kokonaan uusitun ilmeen sekä lisää tilaa yli 400 m2 enemmän kuin samassa kiinteistössä sijainnut vanha myymälä. 

Lisää tilaa inspiraatiolle

Yksi selkeimmistä muutoksista Porttipuiston uudessa myymäläkonseptissa on vaalea puulattia, joka korvaa aiemman tummansinisen maton. Lisäksi koko myymälä on remontoitu. Myymälään on tuotu lisää valoa, seinien värejä muutettu ja myymälään on saatu sinne optimoidut myymäläkalusteet. Tämän myötä uusimmat sisustustrendit ja kauden uutuudet saadaan esille aiempaa selkeämmin.

Tyytyväinen aluepäällikkö

Aluepäällikkö Jonna Kemppinen on hyvin tyytyväinen JYSKin uusiin tiloihin Porttipuistossa. 

"Myymälän muutto on meille suuri ilo, sillä uusissa tiloissa meillä on paremmat puitteet palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Vanhat tilat kävivät vääjäämättä pieniksi kasvaneiden asiakasmäärien myötä. Uudessa myymälässä on entistä enemmän huonekaluja esillä ja suurempien varastotilojen ansiosta yhä useampi asiakkaamme saa tuotteen heti mukaansa. Toivotammekin sekä uudet että vanhat asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan uuteen, inspiroivaan myymäläämme", Jonna kertoo. 

Uusittu JYSK-myymälä avataan torstaina 25.10.2018 kello 8 ja avajaisia juhlitaan upeiden avajaistarjouksien myötä koko viikon.

Lisätietoja: aluepäällikkö Jonna Kemppinen, 040 544 5928, jok@jysk.com

Aiheet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 600 myymälää ja 22 000 työntekijää 50 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi