Ohita
JYSK Ritaharjun tyytyväinen myymäläpäällikkö Tuomas Oksanen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uusittuun myymälään.
JYSK Ritaharjun tyytyväinen myymäläpäällikkö Tuomas Oksanen toivottaa asiakkaat tervetulleeksi uusittuun myymälään.

Tiedote -

JYSK Ritaharjun laajennus valmis

JYSK jatkaa myymälöiden uudistamista. Torstaina 13.6. vietetään täysin uudistetun myymälän avajaisia Oulun Ideaparkissa. Ritaharjussa 10 vuotta toiminut JYSK-myymälä on saanut kattavan remontin myötä 300m2 lisää tilaa. 

Myymälän uudessa pohjaratkaisussa huonekaluosastoa on laajennettu, jonka myötä myymälässä saadaan esiteltyä aiempaa laajempi huonekaluvalikoima. Myös suurempi varastotila mahdollistaa yhä useamman tuotteen olevan asiakkaalle heti noutovalmiina.

-Olen todella ylpeä uudesta, laajennetusta Ritaharjun myymälästä. Haluamme panostaa asiakkaan ostokokemukseen ja tehdä myymälässä asioinnista entistä helpompaa. Sen vuoksi olemme mm. uusineet kaikki lattiakalusteet ja kassa-alueen, leventäneet käytäviä ja selkeyttäneet pohjaratkaisua. Saamme nyt esiteltyä tuotteet aiempaa houkuttelevammin, kertoo aluepäällikkö Jenni Mikkonen.

Faktat:

  • Uutta konseptia edustavan myymälän avajaisia juhlitaan torstaina 13.6. ja avajaistarjoukset ovat voimassa kaikissa Oulun JYSK-myymälöissä.
  • Ritaharjun myymälä uudistettiin edellisen kerran vuonna 2014 sen muuttaessa vasta-avattuun Ideapark Ouluun.
  • JYSKillä on Oulussa kolme myymälää: Ritaharju, Limingantulli ja Kaakkuri.

Lisätietoja: aluepäällikkö Jenni Mikkonen, jmi@jysk.com

Aiheet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 52 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi