Ohita
JYSK Salon laajennus on valmis

Tiedote -

JYSK Salon laajennus on valmis

Täysin uusittu ja lisää tilaa saanut JYSK Salon myymälä avaa ovensa torstaina 11.4. kello 8. Remontin yhteydessä myymälän koko ilme on uusittu, valaistusta lisätty ja myymäläkalusteet vaihdettu uusiin.

Mittavan uudistuksen myötä myymälä on saanut 400 m2 lisää tilaa, jonka ansiosta kodin huonekalut ja nukkumisen tuotevalikoima saadaan aiempaa paremmin esille. Remontin yhteydessä myymälän koko ilme on uusittu, valaistusta lisätty ja myymäläkalusteet vaihdettu uusiin.

- Myymälän laajennus on jo rakennusvaiheessa kiinnostanut Salon seudun asukkaita. Positiivista palautetta sekä ilahtuneita kommentteja on tullut asiakkailta paljon remontin aikana. Lisäneliöiden ansiosta saamme entistä enemmän tuotteiden mallikappaleita esille niin huonekaluista kuin kesätuotteista. Sen myötä asiakkaillamme on luvassa aiempaa enemmän inspiraatiota ja parempi mahdollisuus tutustua laajaan valikoimaamme, kertoo myymäläpäällikkö Jessica Lindholm. 

Jessica on ennen Salon myymälää työskennellyt myymäläpäällikkönä sekä Raision että Ravattulan JYSK-myymälöissä. Kokenut myymälähenkilökunta tuntee jo vuosien ajalta Salon seudun asiakkaiden ostostarpeet.

- Nukkumisen liittyviä tuotteita haetaan meiltä usein, sillä olemme erityisen tunnettuja laadukkaista nukkumisen tuotteistamme ja kattavasta valikoimasta.  Myös kevään puutarhasesongin tuotteet ovat lähteneet liikkeelle vauhdikkaasti, vaihtelevasta säästä huolimatta. Säänkestävät oleskeluryhmät, pinottavat tuolit parvekepöytineen, kukkaruukut sekä trampoliinit turvaverkkoineen ovat olleet kiinnostavimpien tuotteiden kärjessä, toteaa myymäläpäällikkö.

Uusitun myymälän avajaisia vietetään avajaistarjouksien, pullakahvien ja  ilmaisen tyynyjaon saattelemana, Huhtikuun alussa on kulunut 40 vuotta siitä, kun ensimmäinen JYSK-myymälä avattiin Tanskassa Aarhusissa. Tämän kunniaksi kaikki Salossa avajaispäivänä ostoksia tehneet voivat osallistua 40 sekunnin ilmaisen ostosajan arvontaan. 

Lisätietoja: aluepäällikkö Jenni Salminen, jes@jysk.com, 045-3046168


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi