Ohita
Lars Larsenin perhe ilmaisee kiitollisuutensa saamastaan tuesta

Tiedote -

Lars Larsenin perhe ilmaisee kiitollisuutensa saamastaan tuesta

Lars Larsenin lähin perhe ilmaisee kiitollisuutensa tuesta, jota he ovat saaneet Lars Larsenin poismenon yhteydessä. He ovat myös päättäneet kaksinkertaistaa summan, joka on kerätty Tanskan syöpäyhdistyksen tukemiseksi.

Tanska menetti tunnetuimman kauppiaan, kun Lars Larsen nukkui pois rauhallisesti kotonaan 19. elokuuta.

Uutiset hänen kuolemastaan ja siunaustilaisuudestaan herättivät paljon huomiota mediassa. Lars Larsenin elämäntyöstä kertovat artikkelit keräsivät suuren joukon kommentteja sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi suuri joukko ihmisiä on osallistunut Lars Larsenin perheen keräykseen Tanskan syöpäyhdistyksen hyväksi.

Tuki merkitsee paljon perheelle.

”On ollut erittäin liikuttavaa kokea tämä laaja myötätunto ja saada tietää, kuinka suuri inspiraatio isäni oli monille ihmisille. Äitini, sisareni ja lastemme puolesta haluaisin ilmaista kiitokseni saamistamme tervehdyksistä, kukista ja tuesta. Kiitoksemme koskee perhettä, ystäviä, liikekumppaneita ja kaikkia niitä, jotka ovat tukeneet meitä tai osoittaneet kunnioitusta, vaikka he eivät henkilökohtaisesti tunteneet isääni”, kertoo Chairman of Lars Larsen Group Jacob Brunsborg.

Kunnioitettava näkyvyys

Hän lähettää myös kiitoksensa tiedotusvälineille, jotka ovat olleet huomaavaisia perhettä kohtaan.

”Isäni poismeno ja hänen merkityksensä Tanskan yritysyhteisölle ovat saaneet paljon huomiota eri medioissa, etenkin siunaustilaisuuden aikaan. Kuitenkin kaikki tiedotusvälineiden edustajat kunnioittivat perheemme yksityisyyttä ja surua, ja meidän ei tarvinnut vastata lainkaan kysymyksiin tuona päivänä. Arvostamme tätä kovasti”, Jacob Brunsborg sanoo.

Summa kaksinkertaistetaan

Hän arvostaa myös perheen keräyksen saamaa tukea: www.mindegave.dk verkkosivun kautta on jo lahjoitettu yli 550 000 DKK Tanskan syöpäyhdistyksen tukemiseksi.

Lahjoitukset ovat tulleet perheeltä, ystäviltä, henkilökunnalta ja liikekumppaneilta sekä myös suurelta joukolta ihmisiä, jotka eivät tunteneet Lars Larsensia henkilökohtaisesti, mutta halusivat joka tapauksessa osallistua keräykseen.

”Tämä merkitsee meille paljon, ja osoittaaksemme arvostuksemme, olemme päättäneet, että Lars Larsen Group kaksinkertaistaa kerätyn summan, kun keräys päättyy lauantaina. Tukemalla syöpätutkimusta ja -hoitoa toivomme, että yhä harvemmat perheet joutuvat kokemaan saman kuin me,” sanoo Jacob Brunsborg.

Aiheet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 52 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi