Ohita

Tiedote -

Siilinjärvi saa oman JYSK-myymälän

JYSK on jo pitkään halunnut avata myymälän Siilinjärvelle, sillä Kuopion talousalue on ollut kaupallisesti erittäin vahvaa aluetta jo useita vuotta. 

"Siilinjärven uusi, valoisa myymälä on kooltaan 1000 neliötä, joten tuotteet saadaan selkeästi ja inspiroivasti esille. Huonekalujen ja sesongin uusimpien sisustustuotteiden lisäksi myymälässä on laaja osasto nukkumisen tuotteille: tyynyille, peitoille, vuodetekstiileille ja patjoille. Asiantuntevan henkilökunnan avulla jokainen asiakkaamme löytää varmasti itselleen sopivan tyynyn tai patjan", lupaa JYSKin aluepäällikkö Riitta Laasonen.

Keväällä myymälän valikoima laajenee entisestään, sillä Siilinjärven myymälä saa maaliskuussa parveke- ja pihakalusteiden toimitukset. Laajasta puutarhavalikoimasta löytyy helppohoitoisia, säänkestäviä oleskeluryhmiä, puutarhapöytiä ja - tuoleja, paviljonkeja sekä esimerkiksi kukkaruukkuja keväisen ilmeen luomiseksi.

Siilinjärven myymälä juhlii avajaisiaan huipputarjouksilla 25.10. alkaen. 100:lle ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa tyyny ilmaiseksi ja avajaispäivänä pullakahvit kaikille asiakkaille. 

"Olemme todella iloisia voidessamme toivottaa kaikki asiakkaamme avajaisiimme. Uskon, että asiakkaamme ilahtuvat todella positiivisesti asioidessaan myymälässämme", iloitsee Riitta Laasonen.

Myymälästä Siilinjärvellä tulee osa maailmanlaajuista vähittäismyyntiketjua. JYSK avasi ensimmäisen myymälän Tanskassa 1979 ja on nykyisin yksi maailman suurimmista vähittäismyyntiketjuista nukkumisen ja asumisen alalla. JYSK myy patjoja, peittoja, tekstiilejä, sänkyjä, pöytiä, sohvia, sisustustarvikkeita ja puutarhakalusteita – kaikkia edullisin hinnoin, ja monet ostokset voi ottaa mukaansa samana päivänä. Vaikka tämän päivän JYSK on globaali konserni, yhtiö on aina pysynyt uskollisena skandinaavisille juurilleen.

Lisätietoja: aluepäällikkö Riitta Laasonen, rlaa@jysk.com


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 600 myymälää ja 22 000 työntekijää 50 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi