Ohita
Auton luovutti Terhi Laaksolle JYSKin maapäällikkö Ville Velin.
Auton luovutti Terhi Laaksolle JYSKin maapäällikkö Ville Velin.

Tiedote -

Synttäreiden palkintoauto sai onnellisen omistajan

JYSKin 40-vuotissynttäreiden yhteydessä järjestetyn arvonnan voittajat on arvottu, ja arvonnan pääpalkinto Nissan Micra–henkilöauto luovutettiin Vantaalla 17.5.2019 järjestetyssä luovutustilaisuudessa.

JYSK täytti huhtikuussa 40 vuotta ja juhli sitä Suomessa huipputarjouksien lisäksi myös järjestämällä juhla-arvonnan. Kaikki syntymäpäiväkampanjan aikana ostoksia niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin tehneet asiakkaat saivat osallistua auton ja tuotepalkintojen arvontaan arvaamalla oikein auton sisällä olevien tyynyjen lukumäärän. Arvonnassa palkintoina olleiden tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli yli 25000€, sillä auton lisäksi palkintoina oli mm. jenkkisänkyjä, puutarhakalusteita, huonekaluja sekä tyynyjä ja peittoja. 

Pääpalkinnon, upouuden Nissan Micra–henkilöauton voitti vantaalainen Terhi Laakso.

– Arvasimme tyynyjen oikean lukumäärän, 39, pohtimalla tyynyjen ja tavaratilan kokoa. Voitto oli minulle todella mieluinen yllätys, sillä perheemme nykyinen auto on vanha, ja kilometrejä siinä on jo yli 300 000. Uuden auton myötä perheemme lapset saavat kyydin harrastuksiinsa entistä kätevämmin, tyytyväinen auton voittaja kertoi auton luovutuksen yhteydessä. 


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 52 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi