Ohita
Täysin uusittu JYSK Ruoholahti tarjoaa entistäkin enemmän inspiraatiota

Tiedote -

Täysin uusittu JYSK Ruoholahti tarjoaa entistäkin enemmän inspiraatiota

JYSK on tällä tilikaudella Suomessa investoinut voimakkaasti myymäläverkostonsa ilmeen päivittämiseen. Helsingin JYSK Ruoholahden myymälä on remontin myötä valmis viettämään avajaisia huhtikuun 11. päivänä kello 9.

Mittavan uudistuksen myötä myymälä on saanut 500 m2 lisää tilaa, jonka ansiosta kodin huonekalut ja nukkumisen tuotevalikoima saadaan aiempaa paremmin esille. Remontin yhteydessä myymälän koko ilme on uusittu, valaistusta lisätty ja myymäläkalusteet vaihdettu uusiin.

- Myymälä on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Lisätilan ansiosta saamme esille aiempaa huomattavasti enemmän huonekaluja. Asiakkaamme saavat ostoksensa entistä nopeammin mukaansa, sillä voimme suurempien varastotilojen ansiosta jatkossa pitää enemmän tavaraa varastossa, kertoo myymäläpäällikkö Samu Örström-Koch.

Myymälä on keskeisen sijaintinsa ansiosta suosittu ostospaikka erityisesti lähialueen asiakkaille. Ruoholahden kauppakeskus sijaitsee aivan sekä metron että raitiovaunupysäkkien läheisyydessä. Kauppakeskuksessa on myös tilava parkkihalli omalla autolla asioiville

- Uusitun myymälän avajaisia vietetään upeiden avajaistarjouksien myötä. 100 ensimmäistä asiakasta saavat ilmaiseksi tyynyn. Huhtikuun alussa tuli kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun ensimmäinen JYSK-myymälä avattiin Tanskassa Aarhusissa. Tämän kunniaksi kaikki avajaispäivänä ostoksia tehneet voivat osallistua 40 sekunnin ilmaisen ostosajan arvontaan. Toivotankin kaikki asiakkaamme tutustumaan uusittuun myymäläämme, kertoo Retail Manager Leena Pakarinen.


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi