Ohita
JYSK Länsikeskuksen myymäläpäällikkö Kimmo Roine on valmiina avajaisiin.
JYSK Länsikeskuksen myymäläpäällikkö Kimmo Roine on valmiina avajaisiin.

Tiedote -

Uusi JYSK avataan Turun Länsikeskukseen

JYSK vahvistaa entisestään myymäläverkostoaan Turussa. Torstaina 31.1. 2019 avattava Länsikeskuksen myymälä on ketjun neljäs myymälä Turun alueella Raision, Ravattulan ja Kaarinan myymälöiden lisäksi. 

JYSK on Suomessa investoinut voimakkaasti myymäläverkostonsa ilmeen päivittämiseen viimeisten vuosien aikana. Uudistamalla myymäläilmeensä JYSK haluaa tarjota asiakkailleen vastaavanlaista inspiraatiota myymälöissään kuin se tarjoaa tällä hetkellä kampanjalehdissään ja sosiaalisen median kanavissaan.

Länsikeskuksen uusi myymälä edustaa ketjun uutta konseptia, joka tarjoaa enemmän tilaa esillepanoihin myymälässä, esimerkiksi huonekaluosastolla. Vaaleat puulattiat, värikkäät seinät, optimoidut myymäläkalusteet, lisää valaistusta – näin asiakkaat saavat inspiroivan kokemuksen ja he voivat kokeilla tuotteita kodikkaammassa ympäristössä. Kodin sisustustuotteiden lisäksi erityishuomion saa nukkumisen tuotealueet: asiakkailla on mahdollista kokeilla eri sänky- ja patjavaihtoehtoja rauhallisessa ympäristössä täysin uudenlaisessa patjastudiossa.

-Perinteikäs Länsikeskuksen alue on hyvien kulkuyhteyksien ja tilavien parkkialueiden ansiosta helppo asioida. Myymälän yleisilme on valoisa ja vaalea, joten tuotteet tulevat todella kauniisti ja inspiroivasti esille. Kodin sisustustuotteiden lisäksi huonekalut ja nukkumisen tuotealueet on saatu selkeästi esille. Maaliskuun alussa saapuukin sitten kevään uudet puutarhakalusteet, kertoo aluepäällikkö Jenni Salminen.

Myymäläpäällikkö Kimmo Roine on ylpeä uudesta myymälästä ja tiimistään. 

-Odotamme innolla uuden myymälän avajaisia. Myymäläprojekti on ohi ja pääsemme kokeneen henkilökuntamme kanssa vihdoin palvelemaan asiakkaitamme. Avajaisia vietetään huipputarjouksien kera koko viikko, joten toivotankin kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan upeaan myymälään, iloitsee myymäläpäällikkö Kimmo Roine.

Lisätietoja: 

Aluepäällikkö Jenni Salminen, jes@jysk.com 


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi