Ohita
JYSK aloittaa vuosi ennen Tokion paralympialaisia merkittävän kampanjan

Tiedote -

JYSK aloittaa vuosi ennen Tokion paralympialaisia merkittävän kampanjan

JYSK aloittaa vuosi ennen Tokion paralympialaisia kampanjan, jossa kerätään tukea Suomen paralympiajoukkueelle. Jokaisesta kampanja-aikana myydystä WELLPUR LYNGEN-  tyynystä annetaan yksi euro Suomen paralympiajoukkueelle. 

Kampanjoita toteutetaan vuoden aikana kolme kaikissa Suomen myymälöissä: syyskuussa 2019, helmikuussa 2020 ja paralympialaisten aikana syyskuussa 2020. Samat kampanjat toteutetaan myös Ruotsin JYSK-myymälöissä. Tokion 2020 paralympialaisiin tähtäävässä yhteistyössä paralympiajoukkueen tukeminen halutaan tehdä näkyväksi ja helpoksi asiakkaille. 

Paralympiakomitean ja JYSKin tiiviistä yhteistyöstä hyvä esimerkki on reilun vuoden takainen tapahtumasarja, jossa JYSK korvasi parayleisurheilijoiden EM-kisoista koituneita omavastuita. Asia nosti vilkkaan keskustelun yhdenvertaisuuden toteutumisesta ja huomionarvoista on se, että tämän vuoden parayleisurheilun MM-kilpailuista ei peritä omavastuuosuutta.

-Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Suomen Paralympiakomitean kanssa. Sponsorointimme perustuu ajatukseen, että jokaisella on oltava sama mahdollisuus menestyä riippumatta siitä onko kyseessä paraurheilija vai ei. Haluamme auttaa muuttamaan tätä, kertoo JYSK Suomen maapäällikkö Ville Velin.

Kampanjan aikana kiinnitetään erityistä huomiota myös urheilijoiden uneen.

-Tämä kampanja yhdistää useita asioita, jotka ovat JYSKille tärkeitä. Jokaisella, joka panostaa unelmiensa saavuttamiseen, olisi oltava parhaat mahdolliset olosuhteet siihen. Meillä JYSKissä on puolestaan runsaasti tietoa siitä, kuinka saada parhaat mahdolliset olosuhteet hyvälle nukkumiselle, Velin jatkaa.

Ensi kuussa Lontoossa järjestettäviin parauinnin MM-kisoihin valmistautuva Meri-Maari Mäkinen tavoittelee paikkaa kolmansista paralympialaisista.

-Lontoon paralympialaiset olivat urani ensimmäiset ja niistä on paljon hienoja muistoja. Nyt pääsen MM-kisoissa hyppäämään samaan altaaseen. Ennen Tokiota on vielä muutama kotimaan näyttökisa ja keväällä EM-kilpailut. JYSKin tyynykampanja on hieno esimerkki yritysyhteistyöstä, jossa paraurheilu saa näkyvyyttä ja lisää rahallista tukea.

Lisätietoja: 

Ville Velin, Maapäälikkö JYSK Suomi, +358 400 579587, vve@jysk.com

Timo Mäkynen, Yrityssuhdepäällikkö Suomen Paralympiakomitea,+358 40 1598199, 

timo.makynen@paralympia.fi

Aiheet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 700 myymälää ja 22 000 työntekijää 52 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaja on tanskalainen liikemies Lars Larsen, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.02 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.36 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi

Liittyvä sisältö