Ohita
JYSK ja Paralympiakomitea edistävät yhteistyöllä yhdenvertaisuutta

Tiedote -

JYSK ja Paralympiakomitea edistävät yhteistyöllä yhdenvertaisuutta

JYSKin ja Suomen Paralympiakomitean viiden vuoden yhteistyöhön on mahtunut monen yhteisen tapahtuman lisäksi onnistuneita kampanjoita, tyytyväisiä nuoria stipendinsaajia ja yksi mediamylläkkäkin. 

Vuodesta 2015 alkaen JYSK on palkinnut vuosittain kaksi tai kolme lupaavaa nuorta paraurheilijaa stipendeillä. Yhteistyön aikana 13 urheilijaa on saanut 500 tai 1000 euron stipendin harjoitteluun. Esimerkiksi vuoden 2016 stipendiaatti alppinisti Santeri Kiiveri on lyhyessä ajassa noussut luokkansa kovimpaan kärkeen ja tavoittelee jopa mitalia Pekingin vuoden 2022 talviparalympialaisista.

Lisäksi JYSK ja Paralympiakomitea ovat yhdessä on tehneet neljä onnistunutta tyynykampanjaa ja lisää on tulossa! Yksi tyynyjen myyntikampanja on kerryttänyt jopa 12 000 euron potin nuorien urheilijoiden tukemiseen. 

JYSK on ollut mukana sisustamassa Suomen tiloja Rion paralympialaisten kisakylässä ja Tokion paralympialaisissa suomalaisurheilijoiden tilat saavat JYSK-ilmeen. JYSKin henkilöstö on puolestaan saanut omakohtaista kokemusta paralajeista henkilöstöpäivän muodossa.

Otsikoihin yhteistyö pääsi elokuussa 2018 parayleisurheilijoiden EM-kilpailuiden aikana. Pituushyppääjä ja pikajuoksija Ronja Oja twiittasi kisojen aikana, että mitalitta jäävät urheilijat joutuvat maksamaan omavastuun matkasta. JYSK toimi ripeästi ja ilmoitti korvaavansa mitaleiden ulkopuolelle jääneiden parayleisurheilijoiden omavastuuosuudet. Tämä nopea reagointi pääsi ehdokkaaksi viestintätoimisto Ellun Kanojen lanseeraamassa kilpailussa vuoden 2018 mahdollisuusviestijäksi.

Vuonna 2019 JYSK nousi Suomen Paralympiakomitean yhdeksi pääkumppaniksi ja yhteistyötä syvennetään vuosi vuodelta yhteisiä tavoitteita tukemalla. Nyt katseet ovat Tokion vuoden 2021 paralympialaisissa ja yhteisinä teemoina ovat hyvä uni ja unelmien tavoittelu – Sleep well, dream big.  

Aiheet

Kategoriat


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 900 myymälää ja 23 000 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa ja Itävallassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaa Lars Larsen-konserni, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.7 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 3.794 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi

Liittyvä sisältö