Ohita
JYSK on mukana EU:n monimuotoisuuden teemakuukaudessa

Uutinen -

JYSK on mukana EU:n monimuotoisuuden teemakuukaudessa

Toukokuussa vietetään monimuotoisuuden eurooppalaista teemakuukautta kaikkialla EU:ssa. Osallistumalla JYSK haluaa edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta sekä olla monimuotoisempi työpaikka. Meille on tärkeää kohdella toisiamme ja asiakkaitamme arvostavasti ja luoda työpaikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Rakennetaan yhdessä inklusiivisempaa yhteiskuntaa.

Toukokuun aikana JYSK tuo esiin erilaisin tarinoin, miten JYSKin työntekijät kokevat työpaikkansa monimuotoisena ja osallistavana. JYSK on myös liittynyt FIBSin eli Pohjoismaiden suurimpaan yritysvastuuverkostoon vauhdittaakseen vastuullista liiketoimintaa ja saadakseen tukea monimuotoisuus- ja inkluusiotoimintaan.

Tammikuussa 2024 tekemässä työntekijöiden työtyytyväisyyskyselyssä suomen työntekijät antoivat JYSKille arvosanaksi 87/100 kysyttäessä voinko olla oma itseni JYSKissä ja 86 /100, kysyttäessä yhtäläisistä mahdollisuuksista. Vastaavasti konsernitasolla Euroopan vastaavat luvut olivat 82/100 ja 87/100.

JYSK on osallistanut työntekijöitään edistääkseen tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja rakentaakseen JYSKistä monimuotoisempaa työyhteisöä. Osallistavan kyselyn kautta JYSKiläiset arvostavat erityisesti sosiaalista turvallisuutta ja mahdollisuutta kertoa omat mielipiteensä ja sitä, että oma persoona saa näkyä ja kuulua.

"Meillä on yli 31 000 työntekijää 48 eri maassa, joten työyhteisömme ovat hyvin monimuotoisia. On myös tärkeää, että he kokevat olevansa osa työyhteisöä ja tuntevat kuuluvansa joukkoon. JYSK on kaikkia varten ja työpaikka, jossa jokaista arvostetaan sellaisena kuin hän on yksilönä. Olen ylpeä nähdessäni, että työntekijämme kokevat tämän myös työelämässään", sanoo Rami Jensen, JYSKin President & CEO.

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi