Ohita
JYSK aluepäällikkö Pasi Hakala, Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helaste ja JYSK -myymäläpäällikkö Marko Kupari
JYSK aluepäällikkö Pasi Hakala, Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helaste ja JYSK -myymäläpäällikkö Marko Kupari

Uutinen -

Vuoden ensimmäinen uuden konseptin avaus Jämsässä

Jämsässä avattiin uudistettu JYSK-myymälä helmikuun alussa. Myymälä on yksi ensimmäisistä tänä vuonna avattavista uuden konseptin JYSK-myymälöistä. Jämsän kaupunginjohtaja Hanna Helaste sai kunnian leikata nauhan ja jakaa 50 ensimmäiselle 50 € arvoisen lahjakortin.

– On aina todella suuri ilo, kun paikkakunnalla toimivat yritykset uskaltavat investoida ja uskaltavat katsoa tulevaan. Jokainen investointi tarkoittaa meille enemmän uskoa ja toivoa eteenpäin koko Jämsän yhteisön nimissä. Koti on ihmiselle tärkeä paikka ja täällä Jämsässä meillä on koteja 20 000 paikalliselle sekä valtava vapaa-ajan asuntojen määrä. Investointi tulee oikeaan hetkeen, oikeaan paikkakuntaan ja oikeaan tilanteeseen, kertoi Helaste puheessaan.

Vuoden alusta myymäläpäällikkönä aloittaneelle Marko Kuparille avajaiset olivat jännä ja tärkeä hetki.

– On ollut mahtava seurata rakennustyömaata, miten pala palalta asiat ovat edistyneet ja nyt myymälä näyttää todella upealta, iloitsi Kupari ja toivotti jämsäläiset tervetulleiksi.

JYSK on toiminut paikkakunnalla kaksi vuosikymmentä ja saavuttanut vankan asiakaskunnan, jonka ansiosta JYSK uskalsi investoida 150 000 – 200 000 euron uudistukseen.

– Jämsän myymälä edustaa ketjun uusinta konseptia, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden inspiroivaan esittelyyn. Uudistuksessa myymälä sai raikkaamman ilmeen tuotteiden uuden esillepanon ja valaistuksen myötä. Myymälässä on nyt myös entistä enemmän huonekaluja esillä. Avajaispäivinä torstaina ja lauantaina jaettiin 50 ensimmäiselle asiakkaalle 50 € lahjakortti JYSKiin.

JYSK Jämsä, Lamminsuontie 3, Jämsä.

Jämsässä koettiin kaikkien aikojen avajaiset, kun paikalliset jonottivat uudistuneeseen myymälään.

Kaikissa JYSK-myymälöissä on uusin myymäläkonsepti vuoteen 2024 mennessä.
Lue lisää konseptista täältä

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi