Ohita
JYSK avaa Turun alueen ensimmäisen XL-kokoisen myymälän Raisioon

Tiedote -

JYSK avaa Turun alueen ensimmäisen XL-kokoisen myymälän Raisioon

JYSKin Raision myymälää on laajennettu ja se on saanut uuden, valoisamman ilmeen juuri valmistuneen remontin myötä. Samalla Raision myymälä päivitettiin ns. XL-myymäläksi, jossa on esillä huomattavasti aiempaa enemmän huonekaluja ja sisustustuotteita. Raision myymälässä pääsee myös kokeilemaan tuotteita, jotka ovat myynnissä ainoastaan JYSKin verkkokaupassa. Raision myymälä on ainoa XL-koon myymälä Turun seudulla.

- Korona-aika on lisännyt kotien sisustamista ja se on näkynyt vilkkaana myyntinä myös Raisiossa ja muissa Turun alueen JYSK-myymälöissä. Lisääntyneestä verkkokauppamyynnistä huolimatta ihmisillä on edelleen tarve päästä näkemään, koskettamaan ja testaamaan tuotteita ennen ostopäätöstä. Uskomme, että JYSKin verkkokaupan ja lähellä asiakkaita olevien kivijalkamyymälöiden yhdistelmä vastaa hyvin tähän tarpeeseen, kertoo aluepäällikkö Kimmo Roine.

- JYSK uudistaa loppuvuoden aikana myös Kaarinan ja Ravattulan myymälät. Länsikeskuksen myymälä tehtiin jo avausvaiheessa uuden konseptin mukaiseksi, joten vuoden lopussa kaikki neljä Turun alueen myymälää ovat saaneet uuden, vaaleamman ja valoisamman ilmeen, Kimmo Roine iloitsee.

    Myymälää on laajennettu noin 400 neliöllä. Samalla myymälän lattia, valaistus ja värimaailma on uusittu sekä saatu myymälään uusi sisäänkäynti suoraan parkkipaikalta. Uusien myymäläkalusteiden ja avarampien tilojen ansiosta syksyn uutuudet ja kodin sisustamisen tuotteet saadaan esille aiempaa inspiroivammalla tavalla. Suuremmat tilat ja XL-myymälän valikoima vastaavat verkkokauppamyynnin tarpeisiin ja kasvaviin asiakasmääriin. Uudistus on osa JYSKin mittavaa projektia, jossa kaikkiin ketjun myymälöihin päivitetään yhtenäinen myymäläkonsepti Suomessa ja muualla Euroopassa.

    Uudistetun JYSK Raision avajaisia vietetään torstaina 30.9. klo 9 lähtien.

    Osoite: Itäniityntie 14, 21280 Raisio

    Aiheet

    Kategoriat

    Alueet


    JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on Suomessa yli 90 myymälää ja 800 työntekijää, sekä kansainvälisesti yli 3000 myymälää ja yli 26 500 työntekijää 50 maassa. JYSKin omistaa Lars Larsen-konserni, joka omistaa useita yrityksiä. JYSKin liikevaihto on 4.4 miljardia EUR.

    Yhteyshenkilöt

    Taija Paavola

    Taija Paavola

    Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi