Ohita
Tammiston avajaisissa asiakkaita oli jonoksi asti
Tammiston avajaisissa asiakkaita oli jonoksi asti

Tiedote -

JYSK Tammisto avasi puutarhakauden

Torstaina 9.2.2023 vietettiin uudistetun JYSK Tammiston avajaisia. Uudistettuun myymälään on saatu entistä enemmän esiin puutarhatuotteiden lisäksi laaja valikoima huonekaluja. 1500 neliön myymälä tarjoaa normaalia suuremman valikoiman tuotteita kodin sisustamisen ja nukkumiseen.

– Meillä on pääkaupunkiseudun laajin valikoima huonekaluja. Myymälässämme pääsee kokeilemaan verkkokaupan eri mallikappaleita, iloitsee JYSK Tammiston myymäläpäällikkö Tomi Taskinen

Myymäläpäällikkö Tomi Taskinen jakoi avajaisaamuna 50 ensimmäiselle 50 € arvoisia lahjakortteja.

    Skandinaavista raikkautta puutarhaan ja terassille

    Tammiston myymälässä on kiinnitetty erityistä huomiota tulevan kevät – ja kesäsesongin puutarha- ja terassikalusteiden inspiroivaan esittelyyn. Tammiston myymälässä on laaja valikoima tulevan kauden ulkokalusteita. Luonnolla on ollut puutarhakauden mallistossa inspiroiva vaikutus ja mallistosta huokuu skandinaavista minimalismia ja ajatonta estetiikkaa.

    Aiheet


    JYSK on kansainvälinen, tanskalaisomisteinen huonekaluketju. Skandinaaviset juuret ja muotoilukieli tekee sisustamisesta helppoa niin kotona, toimistossa kuin ulkona puutarhassa.

    JYSKillä on yli 3200 myymälää ja verkkokauppa 48 eri maassa. Tarjoamme huipputarjouksia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua lähellä asiakasta.

    Perustaja Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä Tanskassa vuonna 1979. Nykyään JYSK työllistää yli 30 000 kollegaa. JYSK on osa perheomistuksessa olevaa Lars Larsen -konsernia, jonka kokonaisliikevaihto oli 4,87 miljardia euroa tilikaudella 2021/22.

    Yhteyshenkilöt

    Taija Paavola

    Taija Paavola

    Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi