Ohita
JYSK vahvistaa myymäläverkostoaan pääkaupunkiseudulla

Tiedote -

JYSK vahvistaa myymäläverkostoaan pääkaupunkiseudulla

JYSK jatkaa Suomessa myymäläverkostonsa laajentamista ja avaa keväällä 2021 kaksi uutta myymälää pääkaupunkiseudulle. 

Huhtikuussa Kauppakeskus Kaareen sekä toukokuussa Kauppakeskus Jumboon avattavat myymälät vahvistavat ketjun asemaa pääkaupunkiseudun kodin sisustamisen ja puutarhakalusteiden tarjoajana. Ketjulla on entuudestaan 16 myymälää Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Lisää inspiraatiota

Jumbon ja Kaaren myymälät edustavat ketjun uusinta konseptia, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden inspiroivaan esittelyyn. Kevään uudistuneessa, skandinaavisessa valikoimassa painottuu uusien materiaalien ja värisävyjen helppo yhdisteltävyys ja trendikkyys, jonka myötä kodin sisustuksesta saa harmonisen kokonaisuuden sisältä ulos saakka.

Vahva tuloskunto mahdollistaa ketjun kehittämisen

Myymäläverkoston kehittäminen pääkaupunkiseudulla etenee suunnitellusti. 

Kesäkuussa Itäkeskuksen kauppakeskuksessa sijaitseva myymälä muuttaa uusiin, tilavampiin tiloihin kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Samassa yhteydessä myymälän valikoimaa laajennetaan huomattavasti nykyisestä vastaamaan kasvanutta kysyntää. Lisäksi avataan uusi myymälä Espoossa, Kauppakeskus Lippulaivassa keväällä 2022, kun keskuksen uudelleenkehityshanke valmistuu.

”Ketjun vahva tuloskunto ja menestys Suomessa mahdollistavat investoinnit ketjun kehittämiseen ja laajentamiseen. Vaikka verkkokaupassa asioivien asiakkaidemme määrä kasvaa nopeasti, uskomme edelleen myös kivijalkamyymälöihin. 

JYSKin liiketoimintamalli perustuu pienmyymäläkonseptiin. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme, että JYSK pyrkii olemaan lähellä asiakastaan: kompaktissa myymälässä on helppo asioida ja löytää tarvitsemansa tuotteet. Sen lisäksi palvelua on aina tarjolla,” kertoo JYSK Suomen maajohtaja Tuomas Piirtola.


JYSK Suomi

  • Ensimmäinen myymälä avattiin Turkuun vuonna 1995.
  • JYSK-myymälöitä on Suomessa 88 ja henkilöstöä 750.
  • JYSK Kauppakeskus Kaari avataan 15.huhtikuuta 2021.
  • JYSK Kauppakeskus Jumbo avataan 20. toukokuuta 2021.


Lisätietoja: 

JYSK Suomi maajohtaja Tuomas Piirtola, tup@jysk.com, +358 40 768 2438

Aiheet

Kategoriat

Alueet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 2 900 myymälää ja yli 26 500 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaa Lars Larsen-konserni, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.7 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 4,1 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi