Ohita
JYSKin Nordic Moodin -kokoelman kukkakuosit ja rauhalliset kevään sävyt johdattavat kevääseen

Tiedote -

JYSKin Nordic Moodin -kokoelman kukkakuosit ja rauhalliset kevään sävyt johdattavat kevääseen

Nordic Moodin-kokoelma täydentyy keväällä rauhallisilla, vihreänsinisen sävyillä ja kukkakuviolla, jotka kutsuvat kevään kotiisi. Malliston tuotteet sointuvat hyvin nykyiseen sisustukseesi ja JYSKin tuotteiden kanssa.

Uuden malliston koristetyynyssä ja tikatussa FRESIA-peitossa on kauniin vihreän ja sinisen sävyisiä kukkakuvioita. Kietoudu lämpimään täkkiin ja nauti kuppi kuumaa terassilla, ja seuraa kevään saapumista.

Koristetyynyn ja tikatun peiton pehmeä ilme erottuu mukavasti kokoelman strukturoitujen pintojen joukosta. JYSKin mallistosta löytyvä vihreä, rustiikkipintainen, lasista valmistettu lattiamaljakko VILBERT sopii sisustuselementtinä yksin tai pitkävartisten kukkien kanssa. Kokonaisuuteen sointuu myös hyvin dolomiitista valmistettu harmaansävyinen ODDVAR-ruukku tai vihreään taittuva, kuitusavesta valmistettu SOLVI-ruukku.

SAMUEL-kukkajalustan avulla saa tilaan kukkia ja kasveja eri tasoille sekä ilmavuuden tuntua. DETLEF-kukkajalusta sointuu hyvin yhteen kokonaisuuteen RANDERUP-pöydän kanssa. Näin kaikille ruukuille ja koriste-esineille saa hyvin tilaa luovalla ja tyylikkäällä tavalla. Yksinkertaisten muotojen avulla on helppo luoda eleganssin tuntua. Kokeilemalla luonnonmateriaaleista valmistettua MIKKI kukkajalustaa ja ripustettavaa STEFAN-ruukkua ja saat sisustukseen hieman mökkitunnelmaa.

Uudet Nordic Mood-kokoelman kokonaisuudet verkkokaupassa 24.1.2023 ja myymälöissä 10.2.2023

Aiheet


JYSK on kansainvälinen, tanskalaisomisteinen huonekaluketju. Skandinaaviset juuret ja muotoilukieli tekee sisustamisesta helppoa niin kotona, toimistossa kuin ulkona puutarhassa.

JYSKillä on yli 3200 myymälää ja verkkokauppa 48 eri maassa. Tarjoamme huipputarjouksia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua lähellä asiakasta.

Perustaja Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä Tanskassa vuonna 1979. Nykyään JYSK työllistää yli 30 000 kollegaa. JYSK on osa perheomistuksessa olevaa Lars Larsen -konsernia, jonka kokonaisliikevaihto oli 4,87 miljardia euroa tilikaudella 2021/22.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi