Ohita
JYSKin syksyn uutuuksissa yhdistyvät orgaaniset muodot ja skandinaavinen minimalismi

Tiedote -

JYSKin syksyn uutuuksissa yhdistyvät orgaaniset muodot ja skandinaavinen minimalismi

JYSK Syksyn huonekalu- ja sisustusuutuuksissa on kaarevia ja pehmeitä muotoja. Pyöreä muoto jatkaa voittokulkuaan niin tyynyissä, ruukuissa kuin muhkeissa sohvauutuuksissakin. Skandinaavisen hillityt pastellin ja maanläheiset sävyt korostuvat niin tekstiileissä kuin sisustustuotteissa. Harmaan ja beigen tyylikkäiden sävyjen lisäksi vihreä on edelleen yksi hittiväreistä. Materiaalien tekstuurit ovat eläväpintaisia, kuten savea, hapsuja, pörröisiä reunoja, bukleeta ja keinoturkista. Ripauksen eleganssia tuovat marmoritekstuurit ja graafiset sisustustuotteet.

Huonekalu-uutuudet

Syksyn sohvauutuuksista löytyy muhkeita ja pehmeitä loaft-tyylisiä sohvia, jotka kutsuvat rentoutumaan ja viihtymään kotona.

Kuvassa vasemmalta ALLESE, TORNEMARK, NORDSMINDE ja FALSLEV, jonka puolisuuden voi valita.

Sohvapöydissä löytyy marmoristruktuuria, kuten mustassa TINGSTEDissä ja valkoisessa, vihreä-sävytteisessä GANDRUPissa. SIGMUND JA LYDUM ovat kuitusementistä valmistettuja, kevyitä ja kestäviä, jotka toimivat niin sivupöytänä kuin sohvapöytänäkin. (Tuotteet vasemmalta oikealle)

SIMESTED nojatuolissa on mukava istua ja se on suunniteltu viimeisimmät trendit huomioiden, loistava lisä jokaiseen moderniin kotiin. Syksyn uutuuksista löytyy myös samettipintainen kahden istuttava BREDAL ja kangaspäällysteinen THORUP tuoli (toinen kuva vasemmalta). Uudessa HALMBY senkissä on vaakalaudoitus. Suosittua nojatuoliamme on nyt saatavilla TANKEL-merkkisenä nahkaisena tai kankaisena. (kuvat vasemmalta oikealle.)

Uutudet ovat myymälöissämme ja verkkokaupassamme elokuun 2023 aikana.

Tuotekuvia löytyy kuvapankistamme:

Fiiliskuvat

Syvätyt huonekalukuvat

Syvätyt tekstiilituotekuvat

Syvätyt sisustustuotekuvat


Aiheet

Kategoriat


JYSK on kansainvälinen, tanskalaisomisteinen huonekaluketju. Skandinaaviset juuret ja muotoilukieli tekee sisustamisesta helppoa niin kotona, toimistossa kuin ulkona puutarhassa.

JYSKillä on yli 3200 myymälää ja verkkokauppa 48 eri maassa. Tarjoamme huipputarjouksia ja asiantuntevaa asiakaspalvelua lähellä asiakasta.

Perustaja Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälänsä Tanskassa vuonna 1979. Nykyään JYSK työllistää yli 30 000 kollegaa. JYSK on osa perheomistuksessa olevaa Lars Larsen -konsernia, jonka kokonaisliikevaihto oli 4,87 miljardia euroa tilikaudella 2021/22.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi

Liittyvä sisältö