Ohita
Uusi JYSK-myymälä sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, keskusaukion vieressä.
Uusi JYSK-myymälä sijaitsee kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, keskusaukion vieressä.

Tiedote -

Uusi JYSK -myymälä Kauppakeskus Kaareen

Torstaina 15. huhtikuuta avataan uusi JYSK –myymälä Kannelmäkeen, kauppakeskus Kaareen. Sen myötä JYSKillä on kattava 17 myymälän verkosto pääkaupunkiseudulla.

Kaaren myymälä edustaa ketjun uusinta konseptia, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden inspiroivaan esittelyyn. Kevään uudistuneessa, skandinaavisessa valikoimassa painottuu uusien materiaalien ja värisävyjen helppo yhdisteltävyys ja trendikkyys, jonka myötä kodin sisustuksesta saa harmonisen kokonaisuuden sisältä ulos saakka. 1100 neliön myymälä tarjoaa normaalin, laajan valikoiman tuotteita kodin sisustamiseen ja nukkumiseen - puutarhakalusteita unohtamatta.

Erilaiset avajaiset

Normaalisti JYSK avaa uusia myymälöitä avajaistarjouksin ja – tapahtumin, jotka houkuttelevat liikkeelle runsaasti asiakkaita. Kaaren myymälän osalta pääkaupunkiseudun koronatilanteen ja viranomaisrajoituksien vuoksi myymälä avaa ovensa ”hiljaisesti” ilman avajaistapahtumia. Avajaisia on tarkoitus juhlistaa kesäkuun alussa, mikäli se vallitsevan tilanteen myötä on mahdollista.

JYSK Kaari sekä toukokuun 20. päivä Vantaalle Jumboon avattava myymälä vahvistavat ketjun asemaa pääkaupunkiseudun kodin sisustamisen, nukkumisen ja puutarhakalusteiden tarjoajana. Kaaren myötä ketjulla on kattava 17 myymälän verkosto Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.


Aiheet

Kategoriat

Alueet


JYSK on kansainvälinen myymäläketju, jolla on skandinaaviset juuret ja joka myy kaikkea kotiin. Ensimmäinen myymälä avattiin Tanskassa vuonna 1979. Tällä hetkellä JYSKillä on yli 3000 myymälää ja yli 26 500 työntekijää 51 maassa. Myymälöiden nimi on Saksassa Dänisches Bettenlager, muualla maailmassa JYSK. JYSKin omistaa Lars Larsen-konserni, joka omistaa useita yrityksiä. Niiden vuotuinen liikevaihto on 4.8 miljardia EUR. JYSKin liikevaihto on 4,1 miljardia EUR.

Yhteyshenkilöt

Taija Paavola

Taija Paavola

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö +358 407 797 298 JYSK Suomi